Aanleg tuin

Aanleg tuin naar wens

 

Ook voor de aanleg van een tuin met eventueel een terras, bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een tuin die erg onderhoudsvriendelijk is. Iets minder planten en bomen, iets meer terras. Maar er zijn ook mensen die willen juist een kleurrijke tuin met planten, bloemen en gras of andere gekleurde bodembedekking. Voor iedereen is zijn of haar tuin dan ook verschillend en hij helpt graag om uw tuin naar eigen wens in te vullen.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van de aanleg van een tuin met terras, waarbij er is gekozen om een gedeelte van het terras te bestraten. Wilt u meer weten over wat hij allemaal voor u kan aanleggen? Klik dan hier.

 

Graafwerk in een tuin

Bij de aanleg van een tuin is er bijna altijd sprake van graafwerk. Voor ieder graafwerk project zal er bekeken worden met welke machines het meest efficiëntste gewerkt kan worden. Tom van den Heuvel te Venlo kan graafmachines, mobiele kranen en rupskranen van groot tot klein inzetten indien gewenst. Natuurlijk helpt hij u graag bij het bepalen van de juiste machines voor een bepaald project.

Zoekt u een grote, zware graafmachine? Een kleine, wendbare minigraver, zelfs zo klein tot passend door een normale loopdeur? Hij heeft het allemaal! Ook voor shovels, knikladers en zelfs grondzuigwagens kan hij voor u regelen. Kortom, het maakt niet uit wat voor graafwerk u heeft, hij heeft wel een passende oplossing!

 

Ondergrond Tuinbestrating

Indien u graag met de aanlag van de tuin ook een terras wilt leggen, is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met bestraten van het terras, wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw tuinbestrating.

Bij de meeste opdrachten is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed af te trillen met de juiste machines, zal een ondergrond staan als een huis! Het is dus ook belangrijk om te weten wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Is het een terras waar geen zware constructies op rusten? Of een parkeerplaats voor auto’s? Natuurlijk helpt hij u graag verder met het bepalen van de juiste ondergrond!

Wilt u een tuin aanleggen?

 

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg.

Tuin aanleggen of de aanleg van een oprit maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

tuinen aangelegd

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!