Aanleg speeltuin

Aanleg speeltuin naar wens

Bij Tom van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een mooie speeltuin. Wij kunnen diverse soorten speeltoestellen plaatsen, groot of klein. Tom van den Heuvel heeft een brede ervaring op het gebied van grondverzet, het aanleggen van de juiste ondergrond en het netjes afwerken van het totale, omliggende terrein. Hierdoor houdt u alles in één hand en verzorgen wij het hele project van A tot Z. Dit garandeert een gemakkelijke communicatie en betekent tevens een goede coördinatie van de werkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en de eisen op het gebied van veiligheid worden gerespecteerd. Dit is erg belangrijk bij een speeltuin. Uiteraard kunnen wij u hierbij deskundig adviseren. Hiernaast ziet u enkele foto’s van de aanleg van een speeltuin. Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan de pagina aanleg.

Schommel plaatsen

Een schommel is een van de meest voorkomende speeltoestellen dat door alle kinderen met veel plezier wordt gebruikt. Het is belangrijk dat de schommel stevig is verankerd in de grond en zodoende erg stabiel is. Ook de omgeving van de schommel moet veilig zijn. Een schommel neemt relatief veel plaats in doordat deze uitzwaait naar voren en naar achteren.

Een goede schommel is een onmisbaar onderdeel in uw (speel)tuin. Laat deze plaatsen door ons en de kinderen kunnen zorgeloos en veilig schommelen. Ze zullen er zeker veel plezier aan beleven!

Neem gerust contact op voor een deskundig advies. Ook andere speeltoestellen kunnen door ons geplaatst worden. Alles geheel naar uw wens en afgestemd op uw situatie.

Veilige speelondergrond

 

Een veilige speelondergrond is essentieel. Als kinderen vallen dan moeten op een zachte ondergrond terechtkomen om verwondingen te voorkomen. Een goede demping van de totale ondergrond en het kiezen van het juiste afwerkmateriaal is dus erg belangrijk.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende materialen verkrijgbaar die geschikt zijn om onder een speeltoestel te leggen. Denk aan kunststof tegels, grind van rubber, kunstgras, etc. Ook het onderhoudsvriendelijke en duurzame karakter spelen hierbij een rol. En het oog wil ook wat natuurlijk!

Laat u door Tom van den Heuvel informeren over de verschillende mogelijkheden, de voor- en nadelen van elke ondergrond en het bijbehorende kostenplaatje.

Wilt u een speeltuin?

Neem vrijblijvend contact op voor de aanleg van een speeltuin.

Tuin aanleggen of de aanleg van een oprit maar ook het leveren van zand en stenen en het afvoeren van grond zijn vaak uitgevoerde werkzaamheden.

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

Volg ons ook op Facebook

speeltuinen aangelegd

m³ graafwerk

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!