Pagina niet gevonden

De opgevraagde pagina is helaas niet (meer) beschikbaar.

Onze excuses…

 

De opgevraagde pagina is helaas niet (meer) beschikbaar.

U kunt via het hoofdmenu navigeren naar de gewenste pagina.

Heeft u direct een vraag? Gebruik dan het online contactformulier en ik streef er naar om u binnen 24 uur te contacten.

 

Met vriendelijke groet,

Tom van den Heuvel

Onze werkwijze

Stap 1:

Kennismaking 

 

Nadat er een eerste contact is geweest maakt hij een afspraak. Hij komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw project te bekijken en te bespreken. Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de planning ervan.

Stap 2:

Offerte en planning

 

Hij gaat het project voor u uitwerken en stelt een betrouwbare offerte samen met een tijdspad. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, gaat hij aan het werk. In sommige gevallen vraagt hij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Stap 3:

Uitvoering project

 

Hij gaat aan de slag en streeft ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven. Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 4:

Oplevering

 

Aan het einde van de klus controleert hij alles en vervolgens loopt hij samen met u het project door. Nadat alles conform afspraken in orde is levert hij het project op en zorgt hij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten regelt hij graag voor u!