Oprit aanleggen

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Oprit aanleggen Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Oprit aanleggen

Hij kan uw oprit aanleggen geheel naar wens. U kunt bij Tom van den Heuvel te Venlo zelf aangeven wat u wilt en hoe u het wilt. Van het grondwerk in de voorbereidingen, tot het aanleveren van zand en het afvoeren van grond en puin. Indien gewenst werkt hij graag het hele kostenplaatje voor u uit, dan is het overzichtelijk en zonder onaangename verrassingen achteraf.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van een oprit aanleggen vanaf het huis tot aan de schuur achterin de tuin. Hierbij is de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan, een minigraver, een flexibel wendbare wiellader en een container gebruikt. Daarnaast ook de inzet van een bekwame stratenmaker voor de bestrating en zo was deze oprit aanleggen een leuke en uitdagende opdracht om uit te voeren.

Oprit naast het huis

Bij de aanleg van een oprit naast het huis begint het bijna altijd met graafwerk. Om de oprit te voorzien van de juiste ondergrond ter versteviging, zal er een laag grond of de huidige oprit moeten worden verwijderd. Nadat hij de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand heeft gestort, wordt de ondergrond goed af getrild met de juiste machines, waarna hij kan beginnen met het bestraten van de oprit naast het huis.

Wilt u weten welke soorten ondergronden hij kan leveren, kijk dan ook eens bij afvoeren. Voor allerlei bestrating is  informatie beschikbaar op aanvraag. Omdat hij goede afspraken heeft met diverse groothandels en specialisten, kan hij u altijd een scherpe prijs bieden! 

Grindpad Aanleggen

De juiste ondergrond

Ook bij de aanleg van een oprit is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met bestraten  van de oprit, wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw bestrating.

Bij de meeste bestratingen is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed af te trillen met de juiste machines, maakt de ondergrond geschikt voor bestraten. Het is ook belangrijk omrekening te houden met wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Staat er altijd een auto langdurig op geparkeerd, of is het een tweede parkeerplek voor een aanhanger? Hij helpt u graag met het bepalen van de juiste ondergrond!

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.