Lantaarnpaal plaatsen

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Lantaarnpaal plaatsen in Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Lantaarnpaal plaatsen

Tom van den Heuvel te Venlo levert regelmatig met hijswerk ondersteuning in de bouw. Zowel voor kleine of grote bedrijven, gemeenten en particulieren. Of het nou iets op hoogte beschikbaar stellen is of ondersteuning bij op hoogte werken, zoals schilderwerk of bomen snoeien. Ook even iets optillen of ergens overheen hijsen is met de inzet van een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker altijd mogelijk!

Hiernaast ziet u enkele foto’s van het assisteren met hijswerk bij een lantaarnpaal plaatsen. Wilt u weten wat voor hijswerk door Tom van den Heuvel nog meer is uitgevoerd in Limburg? Klik dan hier.

Hijswerk en transport

Sinds de komst van de nieuwe vrachtwagen in 2014, verricht Tom van den Heuvel te Venlo steeds meer hijswerk en het transport van diverse objecten, bouwstoffen, materialen en andere producten. Transport wordt hoofdzakelijk verzorgd binnen en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray. Als de afstand beperkt is, kan ik u een vriendelijke offerte aanbieden.

Lantaarnpaal Plaatsen

Ondersteuning op hoogte

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels veel ervaring met hijswerk. Zoals voor diverse gemeenten bij de plaatsingen van lantaarnpalen en het vervangen van stoplichten. Maar ook bij particulieren, met sloopwerken, werken op hoogte of snoeiwerk en bomen verwijderen. Met de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk zelfs op enige afstand mogelijk!

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en energie te besparen?

Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet. Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.