Kunstgras leggen

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Kunstgras leggen Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Kunstgras leggen in uw tuin

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunstgras. De kwaliteit van kunstgras is inmiddels erg goed en gaat moeiteloos jarenlang mee. Ook de uitstraling is zodanig mooi dat het bijna niet van echt gras te onderscheiden is. Daarnaast heeft kunstgras het grote voordeel ten opzichte van natuurlijk gras dat het zo goed als onderhoudsvrij is en het alle seizoenen mooi groen is. Dus ook in de winter heeft u dus een mooi groen grasveld.

Kunstgras is ideaal als ondergrond voor speeltoestellen, op speelveldjes of op percelen met weinig zonlicht waar het gras moeilijk groeit. Maar ook bij u in de tuin zodat deze onderhoudsvriendelijk wordt en u meer tijd overhoudt om gewoon te genieten. Laat u informeren door Tom van den Heuvel, hij is de specialist en hij is u graag van dienst. 

Voorwerk kunstgras leggen

Zoals bij alle afwerkingen (grind, tegels, etc.) is het voorwerk erg belangrijk en dit geldt ook voor kunstgras. De ondergrond moet stabiel en stevig zijn zodat het kunstgras een strak uiterlijk houdt en niet hobbelig wordt na verloop van tijd. Het voorwerk voor het leggen van kunstgras begint met het afgraven van zwarte grond en daarna het leggen van een laag geel zand. Dit wordt mooi gelijkmatig verdeeld en vervolgens afgetrild met een trilplaat. Daarna wordt het glad afgestreken en zo wordt de ondergrond stevig en gelijkmatig. 

Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

 
kunstgras leggen

Ondergrond kunstgras

Na het juiste voorwerk kan er begonnen worden met de ondergrond en de aanleg van het kunstgras. Eerst wordt er over het zandbed een speciaal onderdoek gelegd en daar overheen kan het kunstgras worden gelegd. Het kunstgras zit op een grote rol en deze wordt netjes over de ondergrond gelegd. Het werkt eigenlijk net zoals vloerbedekking, maar dan buiten. Uiteraard zorgt Tom van den Heuvel dat alles netjes is opgeruimd en indien nodig is afgevoerd zodat het kunstgras direct klaar is voor gebruik.

Aanleggen tuin in Venlo

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.