Infiltratiekrat plaatsen

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Infiltratiekrat plaatsen Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Infiltratiekrat plaatsen in tuin

Ook voor het graafwerk en aanleggen van regenwaterinfiltratie bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Hij levert de juiste infiltratiekrat voor uw situatie en graaft ze ook graag voor u in. Hij kan de vrijgekomen grond voor u afvoeren, of middels grondverzet ergens anders in uw tuin gebruiken. Dankzij de inzet van de vrachtwagen, shovel en minigraver is infiltratiekratten plaatsen zo gedaan!

Meer informatie omtrent de soorten en prijzen van infiltratiekratten is verkrijgbaar op aanvraag. Natuurlijk adviseert hij u ook graag over de aanleg van regenwaterinfiltratie afgestemd op uw situatie. Twijfel dus niet en neem gerust vrijblijvend contact met hem op. Wilt u meer weten over wat hij nog meer voor u kan aanleggen? Klik dan hier.

Aanleg tuin, terras of oprit

Aanleg is een breed begrip voor Tom van den Heuvel te Venlo. Natuurlijk heeft hij al vaak een aanleg van een tuin, een terras of oprit mogen realiseren naar volle tevredenheid voor vele klanten. Kijkt u gerust ook eens op de kaart op onze contactpagina om te zien wat wij al hebben mogen aanleggen bij u in de buurt.

Niet alleen voor de aanleg van infiltratiekratten als regenwaterinfiltratie, ook voor het plaatsen van speeltoestellen, de aanleg van speelondergronden of het aanleggen van een midgetgolfbaan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Tevens verzorgt hij de aanleg van schanskorven ter decoratie of afscheiding. Zodra er sprake is van tuinwerk, grondwerk, graafwerk en afvoer, dan is hij uw veelzijdige specialist!

Grindpad Aanleggen

Graven en afvoeren

Bij vrijwel ieder project, is er sprake van afvoeren grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond welke afgevoerd moet worden, het groenafval na het verwijderen van struiken of grof bouwafval na sloopwerkzaamheden. Hij kan alles voor u afvoeren en storten!

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver zijn, is er eigenlijk bijna geen plek meer waar hij geen grond kan afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Het afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert. Met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.