Hoogteverschil tuin

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Hoogteverschil tuin Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Hoogteverschil tuin

Wat te doen als er een hoogteverschil is in uw tuin? Het is meestal niet mogelijk om de hele tuin te egaliseren tot hetzelfde niveau. Dit om de simpele reden dat een hoogteverschil nu eenmaal een gegeven is. Andersom kan ook, want soms is het juist een wens van de bewoners om een hoogteverschil aan te brengen in de tuin. Ook dat is mogelijk. Tom van den Heuvel heeft veel ervaring om zo’n klus naar wens te kunnen uitvoeren.

Opladen, afvoeren en storten

Eerst is Tom van den Heuvel begonnen met het uitgraven van de verrotte houten wanden. Dit hout wordt meteen opgeladen en afgevoerd. Hij zorgt tevens voor het storten volgens de wettelijk geldende regels. Zo is de tuin vrij is van afval en kan er begonnen worden met het voorbereiden en aan brengen van de L- elementen. Deze voorbereiding begint met het juiste graafwerk om de L- elementen te kunnen plaatsen op ge gewenste hoogte.

Hoogteverschil Tuin

Hoogteverschil tuin keerwand

Hoogteverschil in tuin met keerwanden oplossen? Wij helpen graag! Wij hebben in Limburg, Brabant en Gelderland met de hoogteverschil tuin keerwand specialist 123 Keerwand velen meters keerwanden mogen plaatsen.

De keerwanden worden ingegraven met de voet van de keerwand (L-element) onder de grond. Hierdoor komt er zand op de voet van de keerwand en zal het betonnen L-element extra stevig blijven staan. Er wordt nog een laagje stampbeton aangebracht als extra versteviging. Tot slot wordt de grond tegen de keerwanden aangebracht en ontstaat er een stevige betonnen wand op de gewenste hoogte. 

Tuinwerk rondom Venlo

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.