Hijswerk

Wij helpen u graag met al uw hijswerk, groot of klein…

Hijswerk Venlo

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels bij veel hijswerk opdrachten mogen ondersteunen. Diverse gemeenten zijn geholpen bij de plaatsingen van lantaarnpalen en het vervangen van stoplichten. Maar ook bij particulieren met sloopwerken, werken op hoogte of snoeiwerk en bomen verwijderen. Met de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik is ondersteuning op afstand mogelijk.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Hijswerken

Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij vrijwel alles hijsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van producten op moeilijk bereikbare plaatsen is er altijd wel een passende oplossing.

Tom van den Heuvel verzorgt ook regelmatig ondersteuning in de bouw. Zowel voor het MKB en de kleine zelfstandigen, als voor grote bedrijven en de gemeenten. Maar zeker ook voor particulieren dus twijfel niet en neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

hijswerk Venlo

Hijswerken en transport

Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij vrijwel alles hijsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van producten op moeilijk bereikbare plaatsen is er altijd wel een passende oplossing.

Heeft u zelf een klus waarbij hijsen een oplossing kan zijn om een hoop tijd te besparen? Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over het hijsen en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

hijswerken en transport

Ondersteuning op hoogte

Heeft u een klus waarbij ondersteuning een oplossing kan zijn om een hoop extra werk te besparen? Wilt u bijvoorbeeld op hoogte gaan werken en is het te tijdrovend om steigers op te bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

ondersteuning op hoogte

Hijswerk Limburg

Tom van den Heuvel te Venlo heeft reeds meerdere hijswerk projecten in Noord- en midden Limburg mogen verzorgen. Zo ondersteunen wij al jaren bij het verwijderen en opnieuw plaatsen van lantaarnpalen door heel Limburg. 

hijswerk Limburg

Werkwijze

Ondersteuning op hoogte of hijswerk nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Hijswerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar hijswerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw hijswerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.