Hijswerk

Wij helpen u graag met al uw hijswerk, groot of klein...

Hijswerk en ondersteuning

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels bij veel hijswerk opdrachten mogen ondersteunen. Diverse gemeenten zijn geholpen bij de plaatsingen van lantaarnpalen en het vervangen van stoplichten. Maar ook bij particulieren met sloopwerken, werken op hoogte of snoeiwerk en bomen verwijderen. Met de inzet van de vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik is ondersteuning op afstand mogelijk.

Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij vrijwel alles hijsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van producten op moeilijk bereikbare plaatsen is er altijd wel een passende oplossing!

Tom van den Heuvel verzorgt ook regelmatig ondersteuning in de bouw. Zowel voor het MKB en de kleine zelfstandigen, als voor grote bedrijven en de gemeenten. Maar zeker ook voor particulieren dus twijfel niet en neem gerust geheel vrijblijvend contact op!

Hijswerken en transport

Voor hijswerken groot of klein, moet u bij Tom van den Heuvel zijn! Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij vrijwel alles hijsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van producten op moeilijk bereikbare plaatsen is er altijd wel een passende oplossing!

Ondersteuning op hoogte

Heeft u een klus waarbij ondersteuning een oplossing kan zijn om een hoop extra werk te besparen? Wilt u bijvoorbeeld op hoogte gaan werken en is het te tijdrovend om steigers op te bouwen? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact op!

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u zelf een klus waarbij hijsen een oplossing kan zijn om een hoop tijd te besparen? Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over het hijsen en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Hijswerk projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde hijswerk projecten in Noord- en midden Limburg.