Hijswerk pallet over schutting

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Hijswerk pallet over schutting in Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Pallet over schutting hijsen

Tom van den Heuvel te Venlo heeft een vrachtwagen met autolaadkraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van machines, boomstronken, stenen, balken of pallets. Met de inzet van de juiste pallethaken, stoppers en kettingen kunnen wij nagenoeg alles hijsen, verplaatsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, hebben wij een passende oplossing. Wilt u meer weten over ondersteuning door Tom van den Heuvel bij het werken op hoogte? Bekijk dan ook eens de pagina hijswerk.

Hijswerk en transport

Voor hijswerk groot of klein, moet u bij Tom van den Heuvel zijn! Wij kunnen vrijwel alles op verantwoorde wijze en met professionele precisie hijsen en vervoeren. Ook voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij altijd een passende oplossing!

Aarzel niet en vraag gerust ons advies, er is meer mogelijk dan u denkt!

Tom van den Heuvel Grondverzet

Ondersteuning op hoogte

Heeft u een klus waarbij ondersteuning een oplossing kunnen wij om een hoop extra werk te besparen?

Denk hier bijvoorbeeld aan het werken op hoogte met een hijskraan of autolaadkraan. De tijdrovende klus om en steiger te bouwen wordt hiermee overbodig en het materiaal staat in een mum van tijd precies op de plaats waar u het wilt hebben.

Heeft u iets te hijsen?

Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.