Hijswerk bij aanbouw

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Hijswerk bij aanbouw in Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Hijswerk bij aanbouw

Tom van den Heuvel heeft een vrachtwagen met autolaadkraan waarmee verschillende soorten hijswerk verricht kunnen worden. Of het nu gaat om het hijswerk van machines, pallets, stenen, balken of bomenstronken. Met de inzet van de juiste stoppers en kettingen kan hij voor u nagenoeg alles hijsen, verplaatsen en vervoeren. Evenals voor het plaatsen van objecten op moeilijk bereikbare plaatsen, heeft hij een passende oplossing.

Op bijgaande foto ziet u het hijswerk van meerdere glasplaten bij een aanbouw achter het huis. Door de juiste koppelstukken te gebruiken voor glas, is dit hijswerk volledig veilig en vlot uitgevoerd. De vrachtwagen met autolaadkraan tot 12,5 meter bereik is ideaal als er ondersteuning nodig is op hoogte, of op afstand. 

Hijswerk, transport en levering

Met onze brede ervaring in hijswerk kunnen wij u bij vrijwel elke klus helpen. Dit geldt voor bedrijven, gemeentes en voor particulieren.

Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker is hijswerk op afstand mogelijk.

Wij helpen en adviseren u graag over hijswerk en de mogelijkheden van een autolaadkraan. Is uw opdracht te groot of te zwaar voor een vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker? Geen punt, ook mobiele kranen, heftrucks en andere grote machines kunnen worden ingezet. Wilt u meer weten over ondersteuning door Tom van den Heuvel bij het werken op hoogte? Bekijk dan ook eens de pagina hijswerk.

Tom van den Heuvel Grondverzet

Werken op hoogte

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels bij veel hijswerk opdrachten mogen ondersteunen. Naast hijswerk is werken op hoogte ook mogelijk. Zo kunnen er ook installatiewerken of reparatiewerkzaamheden op hoogte worden uitgevoerd.

Met het werken op hoogte is het niet nodig om om steigers op te bouwen en dat scheelt veel werk en tijd. Heeft u zelf een klus waarbij hijswerk of werken op hoogte een oplossing kan zijn om een hoop tijd en geld te besparen? Twijfel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Heeft u iets te hijsen?

Heeft u een klus waarbij hijswerk een oplossing kan zijn om een hoop tijd en energie te besparen?

Tom van den Heuvel helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van een autolaadkraan. Ook mobiele kranen, heftrucks en andere machines kunnen worden ingezet.

Afhankelijk van uw wens en de situatie wordt het hijswerk vakkundig en veilig uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.