Grondwerk

Wij helpen u graag met al uw graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer...

Grondwerk specialist in Venlo

Tom van de Heuvel te Venlo heeft inmiddels met groot plezier al vele grondwerk projecten mogen uitvoeren in Venlo en omstreken. Dankzij de inzet van de juiste graafmachine in combinatie met de vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker is grondwerk inmiddels een van zijn meest populaire diensten.

Grondwerk omvat alle fasen van een project die met graafwerk, grondverzet of grondbewerking te maken hebben. Dat kan een klein graafwerk zijn van een fundering voor een aanbouw, maar ook een groot grondverzet project om hoogteverschil in een tuin te creëren. Geen grondwerk project is te groot, of te klein voor hem. Voorafgaand aan ieder nieuw project bekijken wij vanuit zijn professionele visie hoe een project het beste kan worden aangepakt. Zo kunnen wij u deskundig adviseren en een scherpe offerte bieden. Heeft u zelf een grondwerk project, of een grondwerk vraag? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Graafwerk

Wij bieden u de juiste oplossing voor al uw graafwerk. Wij graven funderingen voor een aanbouw, het gat voor een vijver of zwembad en ook het ingraven van een trampoline in uw tuin behoort tot de mogelijkheden. Wat u ook wilt graven, wij kunnen al uw graafwerk uitvoeren. Geen opdracht is te groot of te klein en bij iedere opdracht zullen wij bekijken met welke apparatuur het meest efficiënt en veilig gewerkt kan worden.

Grondverzet

Grondverzet omvat alle werkzaamheden waarbij zand of aarde wordt verplaatst, geleverd of afgevoerd. Door de inzet van een dumper of tractor met kiepkar, kunnen wij ook grote hoeveelheden zand of aarde gemakkelijk verzetten en transporteren van en naar elke plaats in uw tuin of op uw terrein. Grondverzet is een klus die om professionaliteit vraagt dus kunt u dit werk met een gerust hart aan ons overlaten!

Grondbewerking

Grond kan op vele manieren bewerkt worden zodat deze na de bewerking beter geschikt is voor het gebruiksdoel. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een juiste voeding of een bodemverbeteraar. Maar ook door te ploegen, te frezen of te spitten kan de grond bewerkt worden. Daarna kan de grond eventueel worden ingezaaid en kunnen wij uw tuin, gazon of weiland zo bewerken of verzorgen dat het optimaal de functie kan vervullen.

Grondwerk projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde grondwerk projecten in Noord- en midden Limburg.