Grondwerk

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Grondwerk Venlo

Tom van de Heuvel te Venlo heeft inmiddels met groot plezier al vele grondwerk projecten mogen uitvoeren in Venlo en omstreken. Dankzij de inzet van de juiste graafmachine in combinatie met de vrachtwagen met autolaadkraan en verreiker is grondwerk inmiddels een van zijn meest populaire diensten.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Grondwerken

Grondwerk omvat alle fasen van een project die met graafwerk, grondverzet of grondbewerking te maken hebben. Dat kan een klein graafwerk zijn van een fundering voor een aanbouw, maar ook een groot grondverzet project om hoogteverschil in een tuin te creëren. Geen grondwerk project is te groot, of te klein voor hem. Voorafgaand aan ieder nieuw project bekijken wij vanuit zijn professionele visie hoe een project het beste kan worden aangepakt.

Graafwerk

Wij bieden u de juiste oplossing voor al uw graafwerk. Wij graven funderingen voor een aanbouw, het gat voor een vijver of zwembad en ook het ingraven van een trampoline in uw tuin behoort tot de mogelijkheden. Wat u ook wilt graven, wij kunnen al uw graafwerk uitvoeren. Geen opdracht is te groot of te klein en bij iedere opdracht zullen wij bekijken met welke apparatuur het meest efficiënt en veilig gewerkt kan worden.

Grondverzet

Grondverzet omvat alle werkzaamheden waarbij zand of aarde wordt verplaatst, geleverd of afgevoerd. Door de inzet van een dumper of tractor met kiepkar, kunnen wij ook grote hoeveelheden zand of aarde gemakkelijk verzetten en transporteren van en naar elke plaats in uw tuin of op uw terrein. Grondverzet is een klus die om professionaliteit vraagt dus kunt u dit werk met een gerust hart aan ons overlaten!

Grondbewerking

Grond kan op vele manieren bewerkt worden zodat deze na de bewerking beter geschikt is voor het gebruiksdoel. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een juiste voeding of een bodemverbeteraar. Maar ook door te ploegen, te frezen of te spitten kan de grond bewerkt worden. Daarna kan de grond eventueel worden ingezaaid en kunnen wij uw tuin, gazon of weiland zo bewerken of verzorgen dat het optimaal de functie kan vervullen.

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.