Grondverzet tuin

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Grondverzet in Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Grondverzet in een tuin

Grondverzet is het verplaatsen van een hoeveelheid  grond voor een uitgraving of ophoging. In het geval dat er meer grond nodig is dan beschikbaar, dan kunnen hij dit leveren. Indien er een overschot aan grond is, dan kan dat in sommige gevallen op andere plaatsen van het terrein verwerkt worden. 

Hiernaast ziet u enkele foto’s van grondverzet in een tuin. De gehele tuin moest genivelleerd worden en er moesten tevens bomen en struiken verwijderd worden. Eerst heeft hij de grote vrijgekomen stenen in de oude vijver gelegd. Daarna is er door middel van een shovel, de overtollige grond afgevoerd door een smalle steeg. Meer weten over grondverzet en grondwerk? Klik dan hier.

Grondverzet machines

Voor de meest reguliere grondverzet opdrachten maakt Tom van den Heuvel te Venlo gebruik van een vrachtwagen met autolaadkraan, de minigraver en indien nodig de shovel. Door de inzet van zijn dumper of tractor met kiepkar kan hij ook grote hoeveelheden grond gemakkelijk verzetten.

Ook het transporteren van bijvoorbeeld grote objecten, grondstoffen of machines van A naar B met het juiste transportmiddel is voor hem geen probleem. Vooraf aan een project zal er altijd nauwkeurig bekeken worden, welke materialen, welke machines en welke gereedschappen het beste ingezet kunnen worden. Hierdoor heeft hij altijd een oplossing op maat voor u!

Grondverzet en graafwerk

Het grondverzet begint altijd met graafwerk als er sprake is van teveel grond. Dit moet worden afgegraven, verplaatst of afgevoerd. Door de inzet van de minigraver is het gemakkelijk om met verschillende diepte en hoogte te werken. Indien gewenst kunnen door middel van grondverzet in een tuin, bepaalde oppervlakken ook netjes schuin aflopen.

Bijvoorbeeld bij het grondverzet van een lager gelegen tuin. Door enig grondverzet en graafwerk heeft hij een lager gelegen stuk tuin gecreëerd door het andere terrasgedeelte op te hogen. 

Grondwerk rondom Venlo

Werkwijze

Heeft u grondverzet tuin nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.