Grond egaliseren voor bouw

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Grond egaliseren Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Grond egaliseren voor bouw

Bij dit grondwerk project in Meijel was er vanuit de opdrachtgever de wens om het gehele oppervlak, kaal en geëgaliseerd opgeleverd te krijgen. Omdat het hele oppervlak bedekt was met lage struiken, heeft hij die eerst verwijderd. Door middel van grondverzet is daarna het oppervlak helemaal strak afgegraven met de minigraver.

Het vrijgekomen groenafval bij het struiken verwijderen en het teveel aan grond is afgevoerd en gestort. Hiernaast ziet u enkele foto’s in chronologische volgorde van het grond egaliseren project. Heeft u zelf een oppervlak wat u graag geheel wil egaliseren? Als voorwerk op een aanbouw naast uw huis of een nieuwe oprit aanleggen of een grasveldje? Hij kan het op gewenste diepte afgraven en egaliseren!

Struiken verwijderen

Tom van den Heuvel te Venlo voert met regelmaat boomwerk uit. U kunt hem bellen om een grote boom te verwijderen. Maar u mag hem ook gerust bellen of mailen om struiken te verwijderen. Hij regelt het allemaal graag voor u. Hij verwijdert alle struiken en graaft met de minigraver de wortels uit. Natuurlijk neemt hij ook graag het groenafval mee om het af te voeren en correct te storten.

Hij zorgt er altijd voor, net als bij al zijn andere diensten, dat na het struiken verwijderen ook alles weer netjes wordt opgeruimd. Indien gewenst kan hij het groenafval versnipperen, afvoeren en storten. Of heeft u andere wensen met het vrijgekomen groenafval? Dan helpt hij u ook graag! Wilt u meer weten bij welk boomwerk hij nog meer kan helpen? Klik dan hier.

Graafwerk en grondverzet

Grond egaliseren betekent in veel gevallen graafwerk en grondverzet. Graafwerk is nodig als er teveel grond aanwezig is wat afgevoerd moet worden. Maar ook als er te weinig is en in combinatie met grondverzet een oppervlak op één niveau te krijgen.

Is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert. Met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Grondwerk in Venlo

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.