Grindpad aanleggen

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Grindpad aanleggen Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Grindpad aanleggen

Tom van den Heuvel kan voor u ook een grindpad aanleggen of een gedeelte van uw tuin met grind bedekken. Wij verzorgen eerst het voorbereidende graafwerk en legt dan een geschikte ondergrond aan ter voorkoming van onkruid wat groeit van onderuit de bodem. Daar bovenop storten wij dan het grind. Dankzij onze vrachtwagen met grijper die tot 12,5 meter kan reiken, kunnen wij vrijwel overal komen. Door de grijper wordt het grind tevens goed verdeeld en krijgt het een mooi en egaal uiterlijk.

Grind is eenvoudig en veilig online te bestellen in verschillende soorten steen, verschillende grootte steentjes en verschillende hoeveelheden. Kortom in allerlei soorten en maten! Het geeft een verzorgde indruk van uw tuin en heeft vele voordelen ten opzichte van bestrating. 

De voordelen van grind

Grind geeft een mooi en verzorgd uiterlijk en het grote voordeel van grind is dat het waterdoorlatend is. Ook voor de planten en bomen is grind een vriendelijke vorm van bodembedekking. Zij krijgen doorgaans genoeg water en u hoeft niet te sproeien. Grind is meestal goedkoper dan bestrating en het is gemakkelijker aan te brengen. Het is tevens zeer geschikt voor grote oppervlakten en het geeft een levendige uitstraling.

Wilt u meer weten over grindpaden die wij kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Grindpad Aanleggen

Grindpad naast het huis

Vaak wordt een grindpad tevens gebruikt als oprit voor uw auto. Bij de aanleg van een grindpad naast het huis begint het meestal met graafwerk en het verzorgen van een goede en stabiele ondergrond. U kiest zelf de steensoort, de kleur en de grootte van de steentjes, geheel naar eigen wens. Wij zorgen dat het grindpad vakkundig wordt aangelegd zodat het er perfect en verzorgd uit zal zien!

Aanleggen tuin in Venlo

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.