Grasmatten leggen

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Grasmatten leggen Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Grasmatten leggen in tuin

Een klant in Tegelen wilde graag een klein terras en een trampoline voor de kinderen in zijn tuin. De rest van het oppervlak wilde hij graag laten beleggen met grasmatten. Het voordeel van deze grasmatten is dat de tuin meteen gebruiksklaar is. Dus geen gedoe met inzaaien, sproeien en wachten totdat er eindelijk een grasmat ligt.

Tom van den Heuvel verzorgt het hele proces, van het verwijderen van het oude gras tot het uitrollen van de grasmatten. Als eerste zorgen wij ervoor dat de tuin egaal is en het hoogteverschil met het terras is opgevuld. Dit doen wij met bemeste teelaarde, een schone zwarte grond die extra bemest is voor het aan te leggen gras. De teelaarde wordt ingefreesd waardoor de toplaag een mengsel wordt van de oude en nieuwe grond. Deze laag wordt meerdere malen in dit proces geëgaliseerd en uiteindelijk afgeharkt. Tot slot worden de grasmatten uitgerold en als alles netjes ligt dan wordt het gras nog een keer afgewalst. 

Afvoeren gras en grond

Als eerste wordt het oude gras afgeschraapt met de graafmachine. Deze grond en het gras wordt ook door ons afgevoerd zodat het afval meteen weg is. Als dit voorbereidende werk is gedaan dan kan het echte werk beginnen. Wij graven het gat voor de trampoline, voeren nieuwe, bemeste grond aan en egaliseren de tuin. Wij zorgen ervoor dat de juiste ondergrond voor de grasmatten én voor het terras wordt aangelegd. Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Grasmatten Leggen

Aanleg bestrating

Een terras, ook al is het klein, moet goed worden aangelegd en moet na jaren nog steeds mooi strak liggen. Tom van den Heuvel graaft het oude terras af en zorgt ervoor dat het nieuwe terras via een waterpaslaser weer op de goede hoogte wordt gelegd. Wij leveren het straatzand, zorgen voor het egaliseren en verdichten van de nieuwe onderlaag alvorens het terras wordt gelegd. Bij de bestrating gebruiken wij opsluitbanden die ook nog eens aan de buitenzijde worden afgesmeerd met beton om te voorkomen dat het terras gaat verschuiven.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.