Graafwerkzaamheden tuin

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Graafwerkzaamheden Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Graafwerkzaamheden in tuin

Dit project betreft graafwerkzaamheden in een tuin. Dit geeft u een impressie van wat Tom van den Heuvel te Venlo voor u kan betekenen. Een grote tuin, een kleine tuin, een nieuwbouwhuis of een bestaande woning, het maakt niet uit. Tom van den Heuvel is een specialist in allerlei graafwerkzaamheden. Hij kan geheel naar wens of ontwerp niveauverschillen aanbrengen of juist egaliseren. Hij zorgt voor een mooie egale afwerking en een goede afwatering. Door hem wordt de voorbereiding van de aanleg van uw tuin professioneel uitgevoerd en kunt u zorgeloos genieten van uw tuin.

Grondverzet en afvoeren

Na de graafwerkzaamheden blijft er mogelijk tuingrond over. Tom van den Heuvel kan tevens zorgen voor het correct afvoeren van deze overtollige grond. Een andere mogelijkheid is om via grondverzet en het creëren van hoogteverschil de overgebleven grond in de tuin te verwerken. Zo blijft u niet zitten met een berg ongewenste grond en ziet uw tuin er meteen weer netjes uit. Ook de verdere tuinaanleg, zoals bijvoorbeeld het planten van bomen of struiken of het aanleggen van een terras, kan hierdoor ongehinderd voortgang hebben. Op deze manier kunt u uw hele tuinproject vlot en zorgeloos afronden.

Graafwerk met hoogteverschil

Graafwerk met hoogteverschil is een uiterst precies karwei wat vakkundig moet gebeuren. Uiteraard bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo hiervoor aan het goede adres. 

Hij zorgt voor egale terrassen met een goede fundering welke is aangepast aan het gebruik. Het bijkomende voordeel is dat de bestrating gemakkelijk is aan te brengen op een goed voorbereide ondergrond. Ook kunnen door een goede fundering lelijke verschuivingen van uw terras worden voorkomen.

Grondwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk:

Graafwerk terras
Grond egaliseren
Fundering aanbouw
Grondverzet tuin
Afvoeren grond
Fundering graven

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.