Graafwerk terras

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Graafwerk terras in Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Terras met hoogteverschil

Bij dit graafwerk project in Tegelen was er sprake van graafwerk van een terras met hoogteverschil. Het begon met het ruw afgraven van het gras zodat het uitzetten van de hoogtes gemakkelijker zou verlopen. Nadat de juiste snoeren waren uitgezet, konden de juiste hoogtes worden uitgegraven. Het hoogteverschil in het terras is opgelost door de aanleg van traptreden. Voor de opsluiting van eventuele verzakkingen, is er gekozen voor het afgraven van een extra fundering.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van het project graafwerk terras met hoogteverschil. Wilt u meer weten over wat voor graafwerk en grondwerk wij kunnen leveren? Klik dan hier.

Graven en afvoeren

Bij vrijwel ieder project, is er sprake van afvoeren grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond welke afgevoerd moet worden. Of het betreft het groenafval na het verwijderen van struiken of grof bouwafval na sloopwerkzaamheden. Hij kan alles voor u afvoeren en storten.

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver zijn, is er eigenlijk bijna geen plek meer waar hij geen grond kan afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert. Met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Fundering nodig?

Een fundering wordt vaak gebruikt bij het aanleggen van een oprit of parkeerplaats. Voordat hij begint met bestraten wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden, passend bij uw type bestrating. Tevens is het ook erg belangrijk wat de uiteindelijk “draagkracht” moet zijn van de te bestraten oprit of parkeerplaats. Op basis hiervan en de gekozen ondergrond, kan er bepaald worden of een extra fundering raadzaam is. Hij helpt u graag bij het deskundig bepalen van de juiste condities!

Grondwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk
Grond egaliseren
Fundering aanbouw
Grondverzet tuin
Afvoeren grond
Fundering graven
Graafwerkzaamheden tuin

Werkwijze

Heeft u een goede graafwerker terras nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.