Fundering aanbouw

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Fundering in Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Fundering voor een aanbouw

Bij dit project in Eindhoven is Tom van den Heuvel ingeschakeld voor het graven en aanleggen van een fundering voor een aanbouw. Eerst wordt het grondwerk verricht en met behulp van een waterpas-laser wordt alles uitgegraven op precies de juiste diepte. Alle overtollige grond wordt opgeladen in een container en meteen afgevoerd.

Een fundering graven valt voor ons onder de dienst grondwerk. Wilt u meer weten over wat wij op gebied  van grondwerk kunnen betekenen? Ga dan naar de pagina grondwerk.

Fundering afwerken

Na de voorbereidingen en het afvoeren van de overtollige grond kan er begonnen worden met de uiteindelijke fundering. Dit werk vereist de nodige precisie en vakmanschap.

Tom van den Heuvel zorgt voor het benodigde vulzand en maakt hiermee de fundering op de juiste hoogte. Met behulp van een trilplaat wordt het zandbed verdicht en zo dus stevig gemaakt. Tot slot als het oppervlak mooi glad en gelijkmatig is, is de fundering klaar om er een vloer op te storten.
Een goede fundering garandeert in dit geval een woongenot zonder zorgen.

Extra stevigheid

Indien u gaat werken met hoogteverschil in een terras, een oprit wilt gaan leggen of welke vorm van bestraten dan ook. Dan biedt in veel gevallen het aanbrengen van een fundering voor extra zekerheid! Door een fundering graven kunt u verschuiven of verzakken voorkomen. Natuurlijk helpt hij graag bij het bepalen van de juiste afmetingen van uw fundering! Het juiste gebruik van hoogteverschillen en verschillende soorten van opsluitingen is voor uw straatwerk ook erg belangrijk. Door de juiste materialen te gebruiken heeft u jarenlang profijt van een mooi en degelijke aangelegd terras, oprit of parkeerplaats.

Grondwerk rondom Venlo

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.