crossbaan maken

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

crossbaan maken Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

crossbaan maken

Ook voor een crossbaan maken bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Op de bijgaande foto’s kunt u zien hoe Tom van den Heuvel te werk gaat bij het aanleggen van een crossbaan. Dit is een uiterst precies werk waarbij een goede afwatering van groot belang is. Zo kunt u de crossbaan optimaal gebruiken ongeacht het weer. Dit is een zeer belangrijke factor in ons (helaas) regenachtig land!

Uiteraard kunt u zelf het concept aanleveren waarbij Tom van den Heuvel u graag zal adviseren. Bij hem bent u aan het juiste adres om op professionele wijze uw crossbaan te realiseren. Een crossbaan kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met een survival-parcours of diverse speeltoestellen.

Grondwerk crossbaan

Bij het aanleggen van een crossbaan is het belangrijkste werk het grondwerk. De afwatering moet goed zijn, de intensief gebruikte plekken moeten geschikt zijn voor hun taak en de veiligheid moet zoveel mogelijk worden gegarandeerd. De crossbaan moet tevens voldoende variatie en uitdaging bieden. De voorbereiding voor al deze facetten begint bij het grondwerk. Tom van den Heuvel te Venlo is een specialist in grondwerk en hij heeft ruime ervaring met het aanleggen van een crossbaan.

Wilt u meer weten over wat hij voor u kan aanleggen, bijvoorbeeld om meer speelplezier te creëren?  Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

crossbaan maken

Aanleg crossbaan

Hoe leuk en uitdagend is het om een crossbaan aan te leggen? Het is een milieuvriendelijke en sportieve bestemming voor een perceel. Tom van den Heuvel werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. Hij gebruikt het grondverzet in combinatie met duurzaam hout om een crossbaan vorm te geven. Op deze wijze wordt een crossbaan geïntegreerd in de bestaande omgeving en levert het voor alle gebruikers en betrokkenen een positief effect op.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.