Container huren

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Container huren in Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Container huren in Venlo e.o.

Voor een container huren in de gemeenten Venlo, Venray, Roermond en omstreken zit u bij Tom van den Heuvel helemaal goed. U geeft aan wanneer u de container nodig heeft en wanneer deze mag worden opgehaald. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat en (ongeveer) hoeveel u wilt storten.

Ook het storten regelen wij graag voor u. Een aanvullende offerte, naast het huren van de container, kunt u eenvoudig aanvragen door het soort afval en de hoeveelheid afval aan hem door te geven. Wellicht is dit voor u vooraf nog niet geheel duidelijk. Dan adviseren wij u graag en bekijken wij samen met u wat en hoeveel er gestort moet worden.

Iets op te ruimen?

Heeft u iets op te ruimen? Of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo eenvoudig een container huren. Hij zorgt dat de container op het gewenste moment geplaatst en ook weer opgehaald wordt om het afval te storten.

Heeft u hulp nodig bij het in de container krijgen van uw afval? Dan helpt hij u ook graag! Dankzij de vrachtwagen met verreiker en een knijper, kan er gemakkelijk vanaf afstand iets opgepakt worden. Ook hijswerk van oude machines of het gebruik van big bags is mogelijk.

Waar u ook vanaf wilt, Tom van den Heuvel helpt u graag verder en komt alles ophalen

Puin Opruimen

Heeft u flink wat puin op te ruimen of bijvoorbeeld een muur gesloopt? Dan is het afvoeren van afval met de zogenaamde big bags van 1 kuub wellicht een oplossing voor u. Indien gewenst levert hij de big bags af op de locatie waar ze nodig zijn.

Hij kan allerlei soorten afval voor u afvoeren en storten. Of het nu gaat om bedrijfsafval van de jaarlijkse grote schoonmaak in december, vervuilde grond, oude apparaten of groenafval. Tom van den Heuvel te Venlo regelt het allemaal voor u.

Twijfel niet, bestel een container en dan is het even een dag bikkelen waarna u eindelijk de vrijgekomen ruimte goed kan gaan gebruiken!

Grondwerk in Venlo

Tom van den Heuvel kan meer voor u betekenen op gebied van grondwerk:

Graafwerk terras
Grond egaliseren
Fundering aanbouw

Grondverzet tuin
Afvoeren grond
Fundering graven
Graafwerkzaamheden tuin

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.