Boomwerk

Wij helpen u graag met bomen snoeien, bomen kappen, bomen verwijderen, groenafval storten en meer...

Boomwerk in Limburg

Ook voor al uw boomwerk biedt Tom van den Heuvel te Venlo een professionele oplossing. Onze dagelijkse activiteiten inzake boomwerk bestaan uit het verwijderen van grote takken, het omzagen en het in stukken zagen van bomen, het wegfrezen en indien gewenst geheel verwijderen van een boomstronk. Natuurlijk verzamelen wij al het groenafval en indien gewenst kunnen wij dit afvoeren of versnipperen.

De meest uitgevoerde projecten van Tom van den Heuvel te Venlo zijn gerelateerd aan het verwijderen van boomstronken, het kappen van bomen, een boom snoeien op hoogte en het afvoeren van groenafval.

Heeft u ook veel groenafval waar u graag vanaf wilt maar u heeft geen zin of tijd om zelf te gaan storten? Twijfel dan niet en neem dan gerust contact met ons op. Wij komen het vervolgens graag ophalen wanneer het u het beste uitkomt.

Boom kappen

Onder boom kappen wordt verstaan het omzagen en in stukken zagen van een plant. Een boom kappen kan vanaf de grond of in de hoogte door gebruik te maken van een hoogwerker.

Boom rooien

Onder een boom rooien wordt verstaan het met wortelkluit verwijderen van een plant. Wij frezen uw boomstronk waarna wij indien gewenst de gehele boomstronk kunnen verwijderen, afvoeren en storten.

Snoeien op hoogte

Bij het snoeien van een boom wordt het selectief terug snijden van een plant bedoeld. Dit kan ook vanaf de grond met speciaal snoeigereedschap, maar ook een boom snoeien op hoogte is mogelijk door de inzet van een hoogwerker.

Boomwerk projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde boomwerk projecten in Noord- en midden Limburg.