Boom snoeien

Wij helpen u graag met bomen snoeien, bomen kappen, bomen verwijderen, groenafval storten en meer…

Boom snoeien in Venlo

Ook voor al uw boomwerk in en rondom Venlo biedt Tom van den Heuvel een professionele oplossing. Onze dagelijkse activiteiten inzake boomwerk bestaan uit het verwijderen van grote takken, het omzagen en het in stukken zagen van bomen, het wegfrezen en indien gewenst geheel verwijderen van een boomstronk. Natuurlijk verzamelen wij al het groenafval en indien gewenst kunnen wij dit afvoeren of versnipperen

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Boom snoeien bij een huis

Ook voor het boom snoeien bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Een boom snoeien op een moeilijke plek, bijvoorbeeld vlak langs een huis vergt een voorzichtige aanpak want bij het snoeien van bomen is de kans groot dat er onverwachts iets valt. De kans op schade aan de woning is iets wat wij ten alle tijde wil voorkomen. Gelukkig is dit met de inzet van de juiste machines en onze brede expertise geen enkel probleem. Wij kunnen veilig en verantwoord snoeien!

Ook voor een boomstronk verwijderen, bomen kappen, een boom omzagen, een boom rooien of andere vormen van boomverzorging kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Voor iedere klus hebben wij de juiste materialen en machines. Wilt u meer weten over de verschillende soorten boomwerk wij kunnen verzorgen? Bekijk dan ook de dienstpagina Boomwerk

Snoeien op hoogte

Met snoeien wordt bedoeld het selectieve terug snijden van planten. Als een boom te dicht of te groot is geworden kunt u in plaats van de boom geheel te laten kappen ook besluiten de boom te laten snoeien. Wij snoeien uw boom op de juiste manier met de juiste middelen. Door in de boom te klimmen, of door een verreiker of hoogwerker in te zetten. Alles op een veilige en verantwoorde manier!

Wilt u meer licht in uw tuin? Kies dan voor een boom snoeien. Het verwijderen van de onderste takken waardoor er meer ruimte en licht onder de boom komt. Dit is een veel voorkomende activiteit bij bomen langs een weg of perceel. De hoogte van de boom blijft altijd onveranderd maar de hinder voor voorbijgangers zal worden opgelost.

Takken verwijderen

Met een lichte snoei, oftewel het er tussenuit halen van verschillende takken, wordt de boom minder dicht en kan er meer licht doorkomen. De boom zal in de loop van tijd de open plekken vanzelf gaan opvullen en dus weer dichter worden. Het snoeien maakt het mogelijk de boom of struik naar wens te laten groeien zoals wat breder of juist wat smaller en hoger. Het maken van periodieke afspraken is tevens een mogelijkheid. Groenafval afvoeren of recyclen? Bij het kappen, rooien en snoeien kunnen wij het vrijgekomen groenafval voor u versnipperen en afvoeren. Heeft u takken of veel groenafval waar u vanaf wilt?  Wij bieden altijd een passende oplossing voor de verwerking van uw groenafval.

Boomwerk in Venlo

Werkwijze

Een goede boomwerker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Boomwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar boomwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen boomwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.