Bestrating herstellen

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Bestrating herstellen in Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Bestrating herstellen

Ongeacht of de beschadiging groot is of klein, Tom van den Heuvel te Venlo helpt u graag bij een bestrating herstellen. Dus ook voor de kleinere beschadigingen bent u bij hem aan het juiste adres.

Hier rechts ziet u enkele foto’s van een recent project waar hij een beschadigde bestrating heeft hersteld bij een transportbedrijf. De beschadiging was aangebracht door een vertrekkende vrachtwagen en moest gewoon snel hersteld worden om vervolgschade aan andere voertuigen te voorkomen. Hij heeft eerst alle losse klinkers verwijderd. Daarna heeft hij de ondergrond kunnen herstellen en de originele klinkers kunnen hergebruiken bij het herstel van bestrating.

Oprit herstellen

Ook voor een bestaande oprit herstellen bent u Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Bij een oprit herstellen is het vaak mogelijk om de originele materialen opnieuw te gebruiken. Mocht het echter toch het geval zijn dat bestaande bestrating ernstig beschadigd zijn, ook dan kan hij u natuurlijk altijd een oplossing bieden met verschillende soorten bestrating.

 Heeft u een vergelijkbare klus of heeft u vragen naar aanleiding van dit project? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met hem op. Wilt u meer weten over bestraten? Klik dan hier.

Bestraten Limburg

Dankzij een goede samenwerking met andere specialisten en en zijn ruime ervaring, is het leggen, verwijderen en herstellen van bestratingen een van de meest uitgevoerde opdrachten van Tom van den Heuvel. Voornamelijk in de regio Venlo, Roermond, Weert en Venray kan hij u een scherpe offerte bieden.

Grondwerk in Venlo

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.