Bestraten

Wij helpen u graag met het bestraten van uw oprit, carport, tuin, terras, bedrijfsterrein en meer…

Bestraten Venlo

Slim bestraten begint bij de perfecte ondergrond voor de gewenste doeleinden en de juiste keuze van de bestrating. Een terras heeft minder draagkracht nodig dan een oprit waar auto’s op staan. Wij helpen u graag met deskundig advies en professionele uitvoering. Het transport en het afvoeren van de vrijgekomen grond heeft een groot aandeel in de kosten. Wij proberen altijd hiervoor een oplossing te vinden binnen het uit te voeren project.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Bestrating Venlo

Naast de juiste bestrating en een goede ondergrond, is in sommige gevallen ook een ondersteunende fundering nodig. Bijvoorbeeld bij een tuin waar sprake is van hoogteverschil. Met de aanleg van een fundering zorgt men dat de bestrating na het aanleggen strak op zijn plek blijft.

Bestraten Venlo

Oprit bestraten

Bij een oprit komt veel kijken. Natuurlijk de keuze van de juiste bestrating, maar ook bij de juiste ondergrond. Wij helpen u er graag bij! Wilt u een oprit van 100 m² of van 1.000 m² voorzien van bestrating? Voor ons is elke klus een uitdaging en wij kunnen u altijd een scherpe offerte bieden.

Oprit bestraten Venlo

Sierbestrating Venlo

Heeft u genoeg van al het onderhoud in uw tuin en wilt u een onderhoudsvrije tuin grotendeels voorzien van sierbestrating? Dan regelen wij het graag van A tot Z voor u! Ook als u een terras wilt met hoogteverschil en verschillende soorten bestrating dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Sierbestrating Venlo

Stratenmaker Venlo

Dankzij een goede samenwerking met andere specialisten en zijn ruime ervaring is het leggen, verwijderen en herstellen van bestratingen voor Tom van den Heuvel te Venlo een van de meest uitgevoerde opdrachten. Voornamelijk in de regio Venlo, Roermond, Weert en Venray kan hij u een scherpe offerte bieden.

stratenmaker venlo

Werkwijze

Een ervaren stratenmaker nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Bestratingsprojecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar bestratingsproject als die van u.

Heeft u een vraag over bestraten? Bent u benieuwd naar onze sierbestrating? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.