Bestraten

Wij helpen u graag met het bestraten van uw oprit, tuin, terras, bedrijfsterrein en meer...

Bestraten Venlo

Slim bestraten begint bij de perfecte ondergrond voor de gewenste doeleinden en de juiste keuze van de bestrating. Een terras heeft minder draagkracht nodig dan een oprit waar auto’s op staan. Wij helpen u graag met deskundig advies en professionele uitvoering. Het transport en het afvoeren van de vrijgekomen grond heeft een groot aandeel in de kosten. Wij proberen altijd hiervoor een oplossing te vinden binnen het uit te voeren project.

Naast de juiste bestrating en een goede ondergrond, in sommige gevallen ook een ondersteunende fundering nodig. Bijvoorbeeld bij een tuin waar sprake is van hoogteverschil. Om te voorkomen dat na het aanleggen van de bestrating het oppervlak verschuift, kan een fundering zorgen dat het strak op zijn plek blijft.

Wilt u meer weten over een fundering graven, bekijk dan het project fundering graven.

Oprit bestraten

Bij een oprit komt veel kijken. Natuurlijk de keuze van de juiste bestrating, maar ook bij de juiste ondergrond. Wij helpen u er graag bij! Wilt u een oprit van 100 m2 of van 1.000 m2 voorzien van bestrating? Voor ons is elke klus een uitdaging en wij kunnen u altijd een scherpe offerte bieden.

Onderhoudsvrije tuin

Heeft u genoeg van al het onderhoud in uw tuin en wilt u een onderhoudsvrije tuin grotendeels voorzien van bestrating? Dan regelen wij het graag van A tot Z voor u! Ook als u een terras wilt met hoogteverschil en verschillende soorten bestrating dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Bestraten Venlo

Dankzij een goede samenwerking met andere specialisten en zijn ruime ervaring is het leggen, verwijderen en herstellen van bestratingen voor Tom van den Heuvel te Venlo een van de meest uitgevoerde opdrachten. Voornamelijk in de regio Venlo, Roermond, Weert en Venray kan hij u een scherpe offerte bieden.

Bestrating projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde bestrating projecten in Noord- en midden Limburg.