Afvoeren

Wij helpen u graag met het afvoeren en storten van al uw grond, puin, groenafval en meer…

Afvoeren grond en afval

Ook het afvoeren van grond en het storten van afval regelen wij graag voor u. Tom van den Heuvel te Venlo regelt voor u de afvoer van grond wat vrijkomt bij een grondwerk project maar ook het storten van puin en afval. Ook bij de levering van benodigde grondstoffen, bouwstoffen, materialen, machines en andere producten kunnen wij u van dienst zijn.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Afvoeren Venlo

Afval of grond afvoeren Venlo? Wij kunnen het allemaal voor u regelen op verantwoorde wijze en geheel volgens de geldende milieuwetgeving. Indien het afval eerst wordt gesorteerd dan is het storten goedkoper dan wanneer het afval ongesorteerd wordt afgevoerd. 

afvoeren grond en afval

Afvoeren en storten

Bij vrijwel ieder project is er sprake van de afvoer van grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond, het groenafval na het verwijderen van struiken of het betreft afval na sloopwerkzaamheden wat afgevoerd moet worden. Wij kunnen alles voor u afvoeren en storten.

afvoeren en storten Venlo

Storten en recyclen

Ook voor het storten van afval en grond kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Als het afval gescheiden kan worden afgevoerd, kunnen materialen gemakkelijker worden gerecycled wat het storten goedkoper maakt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom het storten en recyclen.

storten en recyclen Venlo

Afvalcontainer huren

Heeft u iets op te ruimen of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo gemakkelijk een container huren. Wij zorgen dat de container op het gewenste moment voor u beschikbaar is en wij halen de container weer op om uw afval te storten. 

Afvalcontainer Huren Venlo

Werkwijze

Heeft u veel of iets speciaals om te storten? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Afvoeren en storten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar project als die van u.

Heeft u een vraag over afvoeren? Bent u benieuwd naar onze tarieven? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.