Afvoeren

Wij helpen u graag met het afvoeren en storten van al uw grond, puin, groenafval en meer...

Afvoeren grond en afval

Ook het afvoeren van grond en het storten van afval regelen wij graag voor u. Tom van den Heuvel te Venlo regelt voor u de afvoer van grond wat vrijkomt bij een grondwerk project maar ook het storten van puin en afval. Ook bij de levering van benodigde grondstoffen, bouwstoffen, materialen, machines en andere producten kunnen wij u van dienst zijn.

Bij ieder project of bij elke klus komt er wel afval of grond vrij. Meestal wil de opdrachtgever dat dit wordt afgevoerd. Wij kunnen het allemaal voor u regelen op verantwoorde wijze en geheel volgens de geldende milieuwetgeving.

Aan elk materiaal hangt een ander prijskaartje om het te mogen storten. Indien het afval eerst wordt gesorteerd dan is het storten goedkoper dan wanneer het afval ongesorteerd wordt afgevoerd. Afhankelijk van hoeveel en wat u precies wilt laten storten, maken wij vooraf een prijsopgave.

Afvoeren en storten

Bij vrijwel ieder project is er sprake van de afvoer van grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond, het groenafval na het verwijderen van struiken of het betreft afval na sloopwerkzaamheden wat afgevoerd moet worden. Wij kunnen alles voor u afvoeren en storten.

Storten en recyclen

Ook voor het storten van afval en grond kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Als het afval gescheiden kan worden afgevoerd, kunnen materialen gemakkelijker worden gerecycled wat het storten goedkoper maakt. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden rondom het storten en recyclen.

Afvalcontainer huren

Heeft u iets op te ruimen of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo gemakkelijk een container huren. Wij zorgen dat de container op het gewenste moment voor u beschikbaar is en wij halen de container weer op om uw afval te storten. Gemakkelijker kan het niet! -lees meer-

Afvoer projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde afvoer projecten in Noord- en midden Limburg.