Afvoeren grond

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, graafwerk, grondverzet, grondbewerking en meer…

Afvoeren grond in Venlo

Heeft u vragen omtrent graafwerkzaamheden in uw tuin of bijvoorbeeld over het afvoeren van de vrijgekomen grond? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Als u meer wilt weten over graafwerk en grondverzet, bekijk dan ook eens de pagina grondwerk.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Afvoeren grond en afval

Tom van den Heuvel te Venlo verzorgt graag voor u het afvoeren grond en allerlei andere soorten afval. Heeft u puin liggen van een verbouwing, snoeihout achter in uw tuin of heeft u uw zolder of berging grondig opgeruimd? Wij ruimen het graag allemaal voor u op en wij voeren het conform de geldende wetten en regelgeving af op een juiste en veilige manier.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van het afvoeren van grond door een smalle doorgang. Er moest bij deze grondwerk opdracht veel grond afgevoerd worden. Dit was alleen mogelijk via een smalle doorgang achterom het huis. Dankzij de inzet van een kleine shovel was de klus zo geklaard!

Wilt u weten wat wij naast het afvoeren van grond en afval nog meer voor u kunnen betekenen op gebied van afvoeren en storten? Bekijk dan de pagina afvoeren.

Afvoeren Grond

Bij vrijwel ieder project is er sprake van afvoeren grond of bouwafval. Of het nu gaat om overtollige of vervuilde grond welke afgevoerd moet worden, het groenafval na het verwijderen van struiken of het betreft grof bouwafval na sloopwerkzaamheden. Tom van den Heuvel kan alles voor u afvoeren en storten.

Dankzij de inzet van de allerkleinste minigraver is er eigenlijk bijna geen plek meer waar wij geen grond kunnen afvoeren of leveren. En is er geen smalle doorgang mogelijk? Dan kan met de inzet van de vrachtwagen met kraan en grijper, grond of afval ook over obstakels gehesen worden. Afvoeren grond, puin en groenafval is iets wat Tom van den Heuvel regelmatig uitvoert, met name in de regio’s Venlo, Roermond en Venray.

Grond leveren op locatie

Soms is er bij een project meer grond nodig dan op locatie beschikbaar. Bijvoorbeeld bij het maken van een ophoging voor een terras of aanbouw. Tom van dan Heuvel te Venlo kan dit uiteraard ook voor u regelen.

Wij kunnen u van vrijwel alle bouwstoffen voorzien die regelmatig gebruikt worden rondom het grondwerken. Zowel voor de zakelijke markt als de particuliere markt. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn een specialist in het leveren op moeilijke locaties dit mede dankzij de autolaadkraan met verreiker en de smalle, wendbare bouwmachines.

Grondwerk in Venlo

Werkwijze

Heeft u een goede grondwerker nodig in Venlo? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Grondwerk projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar grondwerk project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen grondwerk project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.