Afvalcontainer huren

Afvalcontainer huren Limburg

Ook voor een afvalcontainer huren in Limburg kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo terecht. Wilt u ook graag dat de afvalcontainer wordt opgehaald en het afval wordt gestort? Dan kan Tom van den Heuvel te Venlo u in de regio’s Venlo, Venray en Roermond perfect helpen. U geeft aan wanneer u de afvalcontainer nodig heeft, wat er in gaat en wanneer het mag worden opgehaald.

Een afvalcontainer huren betekent het brengen en ophalen van de afvalcontainer op de door u gewenste dagen en tijden. Een aanvullende offerte voor het storten kunt u eenvoudig aanvragen door het soort afval en de hoeveelheid afval aan hem door te geven.

Kortom: Wij regelen graag uw container, wij zorgen voor het storten van uw afval en wij kunnen u ook helpen met de eventueel benodigde vergunningen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Afvalcontainer nodig?

Heeft u iets op te ruimen? Een volle schuur of een gedeelte van uw bedrijfspand? Of heeft u veel oud ijzer, kapotte machines of ander afval? Dan kunt u bij Tom van den Heuvel te Venlo gemakkelijk een afvalcontainer huren. Wij zorgen dat de afvalcontainer op het gewenste moment beschikbaar is en opgehaald wordt om te storten.

Heeft u graag hulp bij het in de afvalcontainer krijgen van uw afval? Of zoekt u een andere oplossing? Dan helpen wij u ook graag! Dankzij de vrachtwagen met verreiker en een knijper, kan er gemakkelijk vanaf afstand iets opgepakt worden. Of hijswerk van oude machines of het gebruik van big bags. Waar u ook graag vanaf wilt, Tom van den Heuvel helpt u graag verder en komt al uw afval ophalen

Puin ophalen

Heeft u flink wat puin en wilt u dat laten ophalen om te storten? Of heeft u een muur gesloopt en moet het bouwafval weg? Dan is het afvoeren van afval met big bags van 1 kuub wellicht een oplossing. Indien gewenst leveren we de big bags bij u thuis af. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de big bags op een locatie worden gevuld en gemakkelijk worden opgepikt

Wij kunnen allerlei soorten afval voor u afvoeren en storten. Of het nu gaat om bedrijfsafval van de jaarlijkse grote schoonmaak in december. Of vervuilde grond, oude apparaten of groenafval. Tom van den Heuvel te Venlo regelt het graag voor u. Twijfel niet, bestel die container en dan is het even een dag bikkelen om eindelijk die ruimte eens goed te gaan gebruiken!

Meer afvoeren en storten

Tom van den Heuvel te Venlo kan meer voor u betekenen op gebied van afvoeren en storten.

 

afvalcontainers verhuurd

ton afval gestort

kopjes koffie

%

tevreden klanten !!