Aanleg

Wij helpen u graag met de aanleg van uw tuin, oprit, terras en meer...

Aanleg tuin, oprit of terras

Aanleg is een breed begrip voor Tom van den Heuvel te Venlo. Natuurlijk hebben wij meerdere malen het aanleggen van een tuin, een terras of oprit mogen realiseren naar volle tevredenheid van onze klanten. Kijkt u gerust ook eens bij onze projecten om te zien welke werkzaamheden wij zoal hebben uitgevoerd bij u in de buurt.

Ook voor het plaatsen van speeltoestellen, het aanleggen van een speelondergrond of voor het aanleggen van een midgetgolfbaan kunt u bij ons terecht terecht in de regio Noord en Midden Limburg.

Tevens kunnen wij het aanleggen van infiltratiekratten verzorgen als regenwaterinfiltratie, alsmede het aanleggen van schanskorven als decoratie of afscheiding. Zodra er sprake is van tuinwerk, grondwerk, graafwerk en afvoer dan zijn wij uw veelzijdige specialist. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op!

Terras leggen

Een tuin met terras aanleggen realiseren wij graag voor u. Wij kunnen indien gewenst een ontwerp voor uw terras aanbieden en wij verzorgen graag het leggen van uw terras volgens uw plan. Met sierbestrating, een vijver of een gazon, het kan allemaal. Ook voor de beplanting en andere tuinwerken kunt u ons gerust inschakelen. Wij helpen u graag, groot of klein!

Oprit aanleggen

Een oprit aanleggen begint met de juiste ondergrond. Deze wordt bepaald door gewenste draagkracht van de oprit en natuurlijk de gewenste bestrating. Als wij eerst de oude oprit moeten verwijderden of een bestaande oprit moet herstellen, is dat geen probleem. Wij regelen het graag voor u. Geen oprit is voor ons te groot of te klein. Bij ons past elke oprit in zijn straatje!

Aanleggen tuin Venlo

Natuurlijk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres voor het aanleggen van een tuin. Onze specialisme is hierbij het grondwerk. Het graafwerk en grondverzet is de essentiële voorbereiding voor het aanleggen van uw tuin. Een vijver graven of een zithoek creëren achterin de tuin? Wij regelen het graag voor u. Bij de afronding van het project hoort ook het afvoeren van overtollige grond en groenafval.

Aanleg projecten

Hieronder vindt u een overzicht van door ons uitgevoerde aanleg projecten in Noord- en midden Limburg.