Aanleg

Wij helpen u graag met de aanleg van uw tuin, oprit, terras en meer…

Tuin aanleggen Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Laat ons weten waar u vragen over heeft en wij nemen z.s.m. contact op.

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Aanleg tuin, oprit of terras

Aanleg is een breed begrip voor Tom van den Heuvel Grondverzet te Venlo. Natuurlijk hebben wij meerdere malen het aanleggen van een tuin, een terras of oprit mogen realiseren naar volle tevredenheid van onze klanten. Kijkt u gerust ook eens bij onze projecten om te zien welke werkzaamheden wij zoal hebben uitgevoerd bij u in de buurt.

aanleg Venlo

Terras leggen

Een tuin met terras aanleggen realiseren wij graag voor u. Wij kunnen indien gewenst een ontwerp voor uw terras aanbieden en wij verzorgen graag het leggen van uw terras volgens uw plan. Met sierbestrating, een vijver of een gazon, het kan allemaal. Ook voor de beplanting en andere tuinwerken kunt u ons gerust inschakelen. Wij helpen u graag, groot of klein.

terras leggen

Oprit aanleggen

Een oprit aanleggen begint met de juiste ondergrond. Deze wordt bepaald door gewenste draagkracht van de oprit en natuurlijk de gewenste bestrating. Als wij eerst de oude oprit moeten verwijderden of een bestaande oprit moet herstellen, is dat geen probleem. Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo regelt het graag voor u. Geen oprit is voor ons te groot of te klein. Bij ons past elke oprit in ons straatje.

oprit aanleggen

Aanleggen tuin Venlo

Natuurlijk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres voor het aanleggen van een tuin. Onze specialisme is hierbij het grondwerk. Het graafwerk en grondverzet is de essentiële voorbereiding voor het aanleggen van uw tuin. Een vijver graven of een zithoek creëren achterin de tuin? Wij regelen het graag voor u. Bij de afronding van het project hoort ook het afvoeren van overtollige grond en groenafval.

aanleggen tuin Venlo

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.