Aanleg tuin

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Aanleg tuin Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Aanleg tuin naar wens

Ook voor de aanleg van een tuin met eventueel een terras, bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een tuin die erg onderhoudsvriendelijk is. Iets minder planten en bomen, iets meer terras. Maar er zijn ook mensen die willen juist een kleurrijke tuin met planten, bloemen en gras of andere gekleurde bodembedekking. Voor iedereen is zijn of haar tuin dan ook verschillend en hij helpt graag om uw tuin naar eigen wens in te vullen.

Hiernaast ziet u enkele foto’s van de aanleg van een tuin met terras, waarbij er is gekozen om een gedeelte van het terras te bestraten. Wilt u meer weten over wat hij allemaal voor u kan aanleggen? Klik dan hier.

Graafwerk in een tuin

Bij de aanleg van een tuin is er bijna altijd sprake van graafwerk. Voor ieder graafwerk project zal er bekeken worden met welke machines het meest efficiëntste gewerkt kan worden. Tom van den Heuvel te Venlo kan graafmachines, mobiele kranen en rupskranen van groot tot klein inzetten indien gewenst. Natuurlijk helpt hij u graag bij het bepalen van de juiste machines voor een bepaald project.

Zoekt u een grote, zware graafmachine? Een kleine, wendbare minigraver, zelfs zo klein tot passend door een normale loopdeur? Hij heeft het allemaal! Ook voor shovels, knikladers en zelfs grondzuigwagens kan hij voor u regelen. Kortom, het maakt niet uit wat voor graafwerk u heeft, hij heeft wel een passende oplossing!

aanleg tuin

Ondergrond Tuinbestrating

Indien u graag met de aanlag van de tuin ook een terras wilt leggen, is de juiste keuze van de ondergrond erg belangrijk. Voordat hij begint met bestraten van het terras, wordt er eerst gekeken welke ondergrond er gebruikt moet worden die past bij uw tuinbestrating.

Bij de meeste opdrachten is het gebruik van de juiste hoeveelheden menggranulaat en zand erg belangrijk. Gevolgd door het goed af te trillen met de juiste machines, zal een ondergrond staan als een huis! Het is dus ook belangrijk om te weten wat u verwacht te gaan doen met het oppervlak wat bestraat moet worden. Is het een terras waar geen zware constructies op rusten? Of een parkeerplaats voor auto’s? Natuurlijk helpt hij u graag verder met het bepalen van de juiste ondergrond!

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.