Aanleg speeltuin met straatwerk

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Aanleg speeltuin Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Aanleg speeltuin naar wens

Bij Tom van den Heuvel bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een mooie speeltuin. Wij kunnen diverse soorten speeltoestellen plaatsen, groot of klein. Tom van den Heuvel heeft een brede ervaring op het gebied van grondverzet, het aanleggen van de juiste ondergrond en het netjes afwerken van het totale, omliggende terrein. Hierdoor houdt u alles in één hand en verzorgen wij het hele project van A tot Z. Dit garandeert een gemakkelijke communicatie en betekent tevens een goede coördinatie van de werkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en de eisen op het gebied van veiligheid worden gerespecteerd. Dit is erg belangrijk bij een speeltuin. Uiteraard kunnen wij u hierbij deskundig adviseren. Hiernaast ziet u enkele foto’s van de aanleg van een speeltuin. Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan de pagina aanleg.

Schommel plaatsen

Een schommel is een van de meest voorkomende speeltoestellen dat door alle kinderen met veel plezier wordt gebruikt. Het is belangrijk dat de schommel stevig is verankerd in de grond en zodoende erg stabiel is. Ook de omgeving van de schommel moet veilig zijn. Een schommel neemt relatief veel plaats in doordat deze uitzwaait naar voren en naar achteren.

Een goede schommel is een onmisbaar onderdeel in uw (speel)tuin. Laat deze plaatsen door ons en de kinderen kunnen zorgeloos en veilig schommelen. Ze zullen er zeker veel plezier aan beleven!

Neem gerust contact op voor een deskundig advies. Ook andere speeltoestellen kunnen door ons geplaatst worden. Alles geheel naar uw wens en afgestemd op uw situatie.

Aanleg Speeltuin

Veilige speelondergrond

Een veilige speelondergrond is essentieel. Als kinderen vallen dan moeten op een zachte ondergrond terechtkomen om verwondingen te voorkomen. Een goede demping van de totale ondergrond en het kiezen van het juiste afwerkmateriaal is dus erg belangrijk.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende materialen verkrijgbaar die geschikt zijn om onder een speeltoestel te leggen. Denk aan kunststof tegels, grind van rubber, kunstgras, etc. Ook het onderhoudsvriendelijke en duurzame karakter spelen hierbij een rol. En het oog wil ook wat natuurlijk!

Laat u door Tom van den Heuvel informeren over de verschillende mogelijkheden, de voor- en nadelen van elke ondergrond en het bijbehorende kostenplaatje.

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.