0 items
06 4405 8098

Tom van den Heuvel

Wij helpen u graag met al uw grondwerk, boomwerk, sloopwerk, hijswerk, tuinwerk, aanleg van tuinen en opritten, bestraten en meer...

Tom van den Heuvel te Venlo staat garant voor een professionele service bij al uw grondwerken, sloopwerken, tuinwerken, boomwerken, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in de regio Noord en Midden Limburg.

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Stel gerust uw vraag!

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw grondwerk, boomwerk, sloopwerk, hijswerk, aanleg van tuin en opritten, bestraten, zand leveren en grond, puin of tuinafval afvoeren.

 

 

Geen opdracht is voor ons te groot of te klein!

 

Volg ons ook op Facebook

Zand bestellen

ASSORTIMENT

Wij leveren de juiste hoeveelheden zand, grind of grond op de door u gewenste locatie. Alle producten leveren wij vanaf 1 kuub los gestort of per Big Bag, een selectie producten zijn ook beschikbaar per Midi Bag.

Bezorgkosten in Venlo vanaf €50,-

Voor alle gemeenten met de postcodes van 5900 t/m 5999 is er een standaard tarief van €85,- voor alle leveringen binnen 48 uur. Is een levering op zaterdag ook goed? Dan zijn de bezorgkosten slechts €50,- !!

Woont u in een gemeenten rondom Venlo? Dan is er een standaard tarief van €175,- voor alle leveringen binnen 48 uur.

Door uw postcode in te vullen bij uw bestelling worden de bezorgkosten automatisch berekend.

Los gestort vanaf 1 kuub

Alle soorten zand, grind of grond leveren wij vanaf 1 kuub los gestort op de door u gewenste locatie. Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker kunnen wij het ook op moeilijk bereikbare plaatsen storten.

Big Bags en Midi Bags

Alle soorten zand, grind of grond leveren wij in Big Bags, een selectie producten is ook beschikbaar in Midi Bags. Dankzij de inzet van de autolaadkraan met verreiker kunnen wij deze ook op moeilijk bereikbare plaatsen neerzetten.

Onze werkwijze

Stap 1:

Kennismaking 

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.

Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Stap 2:

Offerte en planning

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.

In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Stap 3:

Uitvoering project

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.

Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Stap 4:

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.

Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten regelen wij graag voor u!