Aanleg kunstgras

Wij helpen u graag met de aanleg van een tuin met straatwerk en meer.

Aanleg tuin Venlo

Wij hebben inmiddels met veel plezier diverse tuinen, opritten en terrassen mogen aanleggen in de gemeente venlo en omstreken. Geen project is voor ons te groot of te klein. Voor al uw aanleg werk bent u bij Tom van den Heuvel te Venlo aan het juiste adres.

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op. 

Kennismaking

Offerte en planning

Uitvoering project

Oplevering

Kunstgras aanleggen in tuin

Ook voor een aanleg tuin met straatwerk bent u bij Tom van den Heuvel aan het juiste adres.
Wij zorgen ervoor dat uw terras vakkundig wordt gelegd en mede door de juiste ondergrond heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van een mooi strak terras.
Wilt u meer weten over wat wij allemaal voor u kunnen aanleggen? Bekijk dan ook eens de pagina aanleg.

Voorwerk kunstgras leggen

Voordat er begonnen kan worden met de aanleg van het terras moet er eerst het nodige voorwerk gedaan worden. Eerst worden de oude tegels verwijderd en afgevoerd. Dan wordt de onderlaag afgegraven, de grond verzet en de overtollige grond afgevoerd. Vervolgens wordt er een nieuwe onderlaag aangebracht. Deze laag bestaat uit gebroken puin en een menggranulaat. Deze laag wordt tot op de juiste hoogte aangebracht en afgevlakt met behulp van een waterpas-laser. De onderlaag wordt zorgvuldig geëgaliseerd.

Aanleg Kunstgras

Afwerking kunstgras aanleggen

Op de eerste plaats is een goede afwatering van het terras is erg belangrijk. Hiermee wordt al rekening gehouden bij het aanbrengen van de ondergrond. Zo wordt voorkomen dat er bij regenval plassen ontstaan op het terras. Ook het aanbrengen van van gootjes die aangesloten worden op de afvoer van regenwater is een onderdeel van een goede drainage. Indien er natuursteen wordt gekozen dan wordt deze gelegd in stabilisatie, dus gelegd in een mengsel van beton en cement. De voegen worden afgewerkt in een kleur naar keuze en tot slot worden de tegels gewassen en schoon opgeleverd.

Aanleggen tuin in Venlo

Werkwijze

Professionele aanleg tuin, oprit of terras nodig? Dan ben je bij Tom van den Heuvel in Venlo aan het juiste adres. 

Tom van den Heuvel te Venlo heeft inmiddels al vele mooi referenties van projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd in en rondom de gemeente Venlo, Roermond en Venray.

Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als de particuliere markt, geen project is te groot of te klein voor ons en wij helpen u graag!

Kennismaking

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij graag een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs, liefst in de avonden, om uw project te bekijken en te bespreken.Al uw wensen worden geïnventariseerd, zowel over het werk zelf als over de gewenste planning van uw project.

Offerte

Wij gaan het project voor u uitwerken en stel een scherpe offerte samen met een betrouwbaar tijdspad voor de uitvoering. Dit wordt met u besproken en als beide partijen akkoord zijn, kunnen wij het werk inplannen.In sommige gevallen vragen wij u een aanbetaling van de totale projectkosten.

Uitvoering

Conform de afspraken gaan wij aan de slag en streef ernaar binnen de gestelde grenzen te blijven.Indien er onvoorzien extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wordt dit eerst met u overlegd en na goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Oplevering

Aan het einde van de klus controleren wij alles en vervolgens lopen wij samen met u het project door.Nadat alles conform afspraken in orde is leveren wij het project op en zorgen wij dat alles netjes wordt achtergelaten. Ook het afvoeren en storten van het afval regelen wij graag voor u.

Interesse in onze diensten?

Tom van den Heuvel Grondverzet in Venlo biedt professionele service bij al uw grondwerk, sloopwerk, tuinwerk, boomwerk, hijswerk, bestraten, zand leveren, aanleg tuin, terras of oprit, afvoeren grond en afval, storten en andere hieraan gerelateerde werkzaamheden in Venlo e.o..

Aanleg projecten

Gebruik de zoekfunctie om snel te zoeken naar een reeds uitgevoerde vergelijkbaar aanleg project als die van u.

Heeft u een vraag over uw eigen project? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op.